ibland finns det ljus i mörkret.

jonna blev glad idag :)

först bakade jonna!
sen sov jonna!
senfick jonna veta att hon ska hämta sin moppe på fredag!
hur bäst kommer inte den här veckan bli???
 Schema
ons: bakade.
tors: S.t göran premiär. bror fyller år, 18. nationellt i matte.
fredag : hämta moppe :P övningsköra??
lördag: släkt kmr för att fira syster å bror. kanske beger mig av till bålsta...övningsköra??
söndag: slapp dag..övningsköra??

yeeah!

Malin 16 Värde(lösa)fulla år!Idag bakade vi en tårta till Malin :) Denna unga dam är nu 16 år :P Äldre än mig...fan också.. <.<
Vi tog över Fias kök och bakade en laktosfri tårta med egen botten och marsipangrejjer på. Sofia,Fia,Therese,Isabelle, elsa och jag var stolta skapare av denna "fina" skapelse. Vi smög över till malins hus och tände ljusen och ringde på. Ja må hon leva, ja må hon leva ja må hon leva uti hundrade år ja visst ska hon leva ja visst ska hon leva ja visst ska hon leva uti i hundrade år!! ett fyrfallet hurra för malin... hipp hipp hurra hurra hurra hurraaa!!!! Mot alla odds blev vi inbjudna i hennes hus och vi åt av den smarriga kakan! vi blev fast i hennes hus tills min buss givk hem och det skulle inte förvåna mig om de andra sitter kvar än!
    

Stekighet och läskiga,förfallna hus.Jag for in till bålsta efter att ha haft en tråkig början på dagen.Jag och Anders hittade först en brandtrappa, sedan en glass och en container. Alla saker vi hittade Blev offer för vår stekhet :P Medans vi väntade på att Fia skulle komma in hittade vi The Container of awesomeness :D eller det tyckte iallafall jag :) Fia fick iväg oss till bålstas bästa lekpark xD där vi gunga och åkte bil :S Sen kom fia på ideén att vi skulle gå till det där huset mitt ute på åkern som var läskigt...Såklart gjorde vi ju det och det blev lite urbanexploration på det hela eftersom huset var äckligt läskigt och igenspikat och det hade flera gånger blivit offer för brand(misslyckande fall) men det stod stadigt. Min kära syssling fick hjälp av mate att forstätta utforska...medan jag och fia stod utanför xD.
Kvällen blev ändå lyckad tillslut med kladdkaka å flummeri i scoutstugan :P

Påsk Middag i viksjöVi åkte hem till Moster min och åt mat. Jag glömde min mat hemma så jag åt typ...Ägg, skagen-röra och sallad på bröd. mums >.>
Någon udda paj och ananastårta med cocoskräm och sockerfåglar på toppen till efterrätt :D Dem var awesome :P Blev till en klätterställning för småkusinerna. Några knän här. En hand där. Skrik i öronen. OMG, Vilken jävla släkt man har. Men jag gillar den. Det är klart. Vem gör inte det? alltså gillar sin släkt. Utan dem vore man själv inte den man har blivit. Den där galna morbrodern som gör så att det blir lite kul utan alkohol, den snälla mostern som tror det bästa om en, den gnälliga tanten som inte riktigt borde vara där men är det ändå och tar en drink för mycket. Dem karakteristiska dragen hos sin egen familj är alltid olika. Skatta dig lycklig att jsut din familj ser ut som den gör. Annars skulle du ha blivit annorlunda!

 

Kyckling-Hoppet.Var på Apalle och fotade idag.
Med en del övertalning pallrade jag och min kamera sig dit för att fota hästar som hoppade. Linda och jag satte oss vid sidan av banan för att få en bra vinkel och ljus på hindrena och hästarna. Vi blev tvingades att flytta oss på grund av att hästarna bockade och sprang in i hindrena. xD (hahahaha, FAIL!! :'D) Jag fick ändå många bra bilder(enligt mig; inte dem bästa...men bra :) )
   Står och stampar.


Torsdagen 9 April.

Jag känner mig inte riktigt hel. I flera dagar har kroppen varit tung och när jag fått erbjudanden om sociala träffar, tackar jag snällt nej och säger att jag är upptagen. Flera gånger har jag varit nära att börja störgråta och inget vill vara till min fördel. Jag blundar för chanserna att få något bättre och blir nere när jag står kvar med det dåliga jag har. Inget har hjälpt och jag ger upp. Hoppas era liv är bättre än mitt ynkliga pissigt  bra liv.    

RSS 2.0