neeeeej...paj!

jaga skulle aldrig tro att jag skriver detta men.. jag sitter i samma rum som ina å mattes alla weirdo kompisar som är kopior av matte!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHH!!!!!!ska snart hem :( kmr inte få vara weirdo  själv det krävs det 7 timmar för!   X'(

Medveten om Påverkan.

Tänk om jag inte fanns.
Hur skulle andras liv se ut då.
Ina skulle aldrig ha träffat anders och gänget.
Fia skulle inte vara som hon är, hon skulle inte ens känna bålsta gänget kanske.
Anders har jag inte påverkat så mycket så han skulle nog vara som han är.
Christer skulle han vara tillsammans med Anna, om hon ens hade velat vara med i bålsta.
Skulle Matte inte vara LIKA NEGGO som nu eller skulle han vara lika?
Ina. Hur skulle hon vara? Skulle hon hänga med fjortisarna i skolan eller skulle hon bo kvar i Jakan? Skulle hon ha träffat alla i skolan hon älskar skulle hon må bra skulle hon vara glad? 
 

Paj

hej.

Jobbig men fin dag idag. Vaknade klockan åtta och gick till tv tills mamma kom och sa till mig att hjälpa till att inreda hemma.
  efter det var klockan ungefär 1 och jag gick ut för att flytta på jord högen för pengar. 400spänn för att flytta en jordhög. det går bra för mig efter som jag klippte gräset för 350 spänn ^^ så nu kna jag betala mimn norgeresa!

paj på kvällen! mums!

 


Varje dag vi fightas. Mot Alla Odds VInner VI.

hej.

Idag har jag besökt The Big City Of Enköping och träffat det underbara Fiia. Vi hade trevligt och tog en fika på Tant Greddelin och handlade skor. Hon köpte dem snyggaste kängorna och jag köpte ett par fake-Converse med blommor på. Vi gick runt på stan och träffade Matte sen väntade vi in Anders som skulle komma. När han kom blev det Pizza på Santorino och vi satt och garvade nästan hela tiden :D som vanligt. Vi var i skolparken och hade trevligt^^. 
   På bussen hem satt jag och Anders och pimpade mina skor^^ det blev pilar, kråkor och ord xD fan ni måste se dem! dem är mycket snyggare än era gamla skor. =D
   Så nu sitter jag framför datorn i köket och chattar med fabbe samtidigt som jag sitter på bdb.

psykis @ bilddagboken

snart ska jag KÖPA eldpoi hade jag tänkt.. inte GÖRA som jag gjorde förut..  XD

Mickelsmäss i Örsundsbro, 4 mil utanför Uppsala, den 5 oktober. bigbig marknad..  be there^^


RSS 2.0