confused text by någon...stink på Anonym!

hejhej

det är någon som kallar sig anonym som kommenterar mina inlägg och jag vill veta vem det är. men idag har jag haft tråkigt. jag har jag vaktat den lilla hundvalpen och tessie. riktigt jobbigt ibland. men dem sover väldigt mycket å dt är jag riktigt lycklig över.

ich haben sprechen mit mir selbst vielen wenn ich war allein oder mit die hunden. ich wille weissen wie die Anonym bist. ich bin nicht frohe über.

här kommer en text som jag inte förstår ett skvatt av men jag skulle gärna villja ha en översättning av någon som förstår eller inte förstår =P

Om en flamberad massaker får för sig att tillämpa diverse knappar eller dylikt, kan koagulerande kreatur förädlas. Totalt sett kan sättet bli zebror med smör. Avsides invecklas u-tänder, krater och katetrar. Välj valet för fria val av friserad favör. Överklaganden inses. Realisering av massa mostrar är falskt anser mönster. Monster blir möss. T. V. Ka. Fé. Grymma hundringar trummar ikapp med konstverk, men motsägelsetomt nog vill julaftnar vilja döma. En man utav stål? Super man? Då kan man bli ful, även när hunkar fnittrar för futtigare hinkar och gulare samvetskval. Parkera fritt eller fritera, menar vistelseminiskel Fritz Pom Piddi Pom. Burgare: Vadistan och Däribyn vill inte längre veta något om hattmissbruk. Därför smyggärdar de fruktsevärt. Livpositiva fracker stryks. Plymer och viktiga övervikter skall radikalisera mer, upp och ner, även fast de redan har fasoner och patroner i sina galoner. Vill ni ha detta sade inte din moder vid invigning av fläktboskap, utan försökte istället att pumpa en kall sändningsvåg på vetet. Vete-skap bör därmed avskivas. Intriger: Trutmesar och vanillinsockor likvideras, likgiltligförklaras, hispas och börjar stinka. Ozzy rockar fett. Megastänger (såsom flagg-, polkafis- och potatisstänger) rullar allt bättre och bättre. Snart kan de även klippas, eller enligt de elva, bli profeter.

det enda jag förstår är nog dem tre sista meningarna :)  hälp mee!!!

det blev inte så mkt om min dag men tro mig. ni vill inte veta vad jag har gjort idag.
fast jag vill ställa en fråga. min lunch var Nudelsoppa och min fruksot var 3 knäckemackor och en mjukmacka. och jag åt dem i den ordningen dem står nerskrivna och min fråga är då; var nudelsoppan min frukost eller lunch? och var mackorna min fruskost eller lunch?

japp det var det syns hejdå!


he...lite kort om min dag ftw!

hejhej!

jag skriver idag för att det är reklampaus på tv.

idag har jag segat med alfons tills klockan blev 5 för då var det möte med dem som jag ska sommarjobba med. vi bestämde lite småsaker. rabarerpaj och saft...namn till några grupper var nog det roligaste. barbiedockorna och papegojorna hehe.. jag hade ganska kul. ( : 

hare bra å skriv gärna nåt till mig.

speciellt om du är en snygg kille som är singel och vill ge mig sin msn ; )

Utkast: hejhej... ...

hejhej...

men snälla! jag fick en kommentar. så tacka den personen för att jag får skriva om mitt (inte) intressanta liv(inte).

igår var det midsommarafton och man fick sitta å titta på en snygging med en flickvän( grrrr) hela lunchen... fy fan jag satt å kunde inte äta eftersom han var så snyygg.... Men sen såg jag att linda var där oxå var jag jätte socila med henne xD  mattias å elliot var oxå sociala med oss :P alfons var den mest sociala av oss...han bara stog å skällde hela tiden på oss sen bet han oss!! men nu sover han.
På middagen fick man sitta långt ifrån snyggingen så man kunde äta iaf... skönt jag var hungrig då. men sen var jag social meed linda å alfons, och alla mna fans... på kvällen var det kubb match mellan fulla människor och nyktra människor, det vill säga barnen mot de vuxna. jag var den enda i mitt lag som fick ner en sån där pinne... och sen kom kungen ner så vi vann typ en av 3 gånger... kan inte fatta att jag fick ner den... jionna stoilt!  fick en hel öl över mig av min fulla mostersman... sen cyklade jag hem å tittade på en svartvit krigsfilm som var sjukt bra...

jag fick sova för alfoms idag!!!! jonna glad!

men jag har tråkigt och det var inte meningen att det skulle vara så långt men det blev en liten text.

hemma igen.

hejhej!
nu är jag hemma efter en två dagars filmkväll hos storbjörn. najs filmkväll ;)

vi tittade på bee-movie. jag har redan sett den en gång men den e gansak bra så jag ihärdande och tittade på den. alla ordvitsar som dem översatt till svenska var sämst. före det kollade vi på greven av monte cristo. den bästa filmen på länge. den var ganska kul men var nog inte menat att den skulle vara det xD.  dem som var där var ellen, GB, matte, sandra, kråkan, gran, molle, ananas och lilla jag : ) vi var ute å flummade i gungställning och lekstugan som stog nära storbjöns lyxvilla. vi fick in 8 pers i en lekstuga som man inte ens kunde stå på knä i utan att slå i huvet i taket. vi hittade rosa å gröna å blåa kritor som blev någras vapen mot den lilla lekstugan. jag spenderande min timme på gungan och halvtsov halvt vakna till. när vi gick in satte vi oss typ vid datorn och anders å sandra försvann in i ett litet rum en korridor från oss...hmm undra vad dem gjorde där????    vi typ somnade vid 4 å gick upp 11. det blev hemfärd klockan 4 typ å nu sitter jag här och kommer på att jag inte skrivit på 2 dagar, jag kommer inte ihåg vad jag skrev sist och jag kommer inte ihåg när jag skrev det jag inte kom ihåg att jag skrev.

men nu har jag iallafall skrivit :)  hoppas det är nån som läser för jag la ner hela mitt liv i det här. naat! men jag har tråkigt å väntar på att molle ska ringa för jag ska spendera kvällen med henne tror jag (:  ska bli kul, men jag vill oxå se spiderwick, som ligger å väntar på mig :)

ses sen å skriv en kommentar så kanske kommer det ett till inlägg :)
 
annars inte...

hemma.

hejhej...
nu är jag här igen! förra inlägget idag skrev jag imorse :) så nu ska jag skriva om min lilla dag i snabba drag.

jag kom till skolan å alla säger typ " va fin du är" å så svarar man lika snällt å falskt " du med, jag älskar din klänning".  sen var vi i klassrummet å hade en introtävling. inas lag vann. dem vann daim, jag ville oxå ha så sen fick jag det av ellen för den älsklingen inte tyckte om daim. :) jonna blev glad ;). fika och betyg efter det. jag höjde mitt betyg från förra terminen :) jonna blev lite gladare ;)  ner till gympasalen där den årliga avslutning hölls. inget speciellt, josse höll det sämsta talet och marcus moona å sjöng.<--- båda var ovanligt btw.... sen sprang man runt och krama alla å sa "trevlig sommar" till alla. efter alla kramar åkte jag till enköping med mamma för att äta å plocka upp jimmie me hans snygga polare, vi träffade elsa å hennes mamma å pratade säkert en halvtimme med dem och sen var det jc. en ny palestinasjal och en t-shirt blev det :) jonna blev lite mer gladare ;)       OjOjOj vad lång det blev :)  läs vidare ---->   i bilen var det 2 snygga killar, jimmie, mamma och jag. spegeln blev min bästa vän eller den som spegeln var riktad emot :) 

jag tror inte jimmie kommer läsa detta så jag skriver lite som jag vill.

varför kan inte solen komma fram för? den lyser nästa lite emellan molnen men jag vill se solen! ingen annan som vill det?

nån som hänger på å badar när solen kommer fram?   


mig.

hejhej!

igår skrev jag om henne. nu är det min tur.

jag heter jonna och är ego som fan : ) jag har en familj och jag gillar fanta. jag är vegeterian och knarkar godis och läsk, speciellt fanta. mina bästa vänner heter Kråkan, Molle, Akira, Fiia Stenbonden, Storbjörn och always Ananas. vi är alla flummiga scouter och godisberonde allihop, tror jag ; ). jag bor på landet medans de andra bor in the big city of bålsta.

det kommer komma mer om mig jag lovar. j

idag är det skolavslutning. fett skönt! sen när vi kommer tillbaka är vi äldst! fy fan va skönt. fast det har regnat. hoppas hela sommaren blir varm. jag ska sommarjobba på simskola så jag kommer vara ute hela dagarna i en veckas tid.

nu måste jag gå till min buss. ciao! när jag skriver igen har jag sommarlov! 


allt om henne. allt om mig sen!

oh shiet det blev en blogg till slut...

jag har lust att skriva om en fet plåga i skolan nu när skolan börjar gå mot sitt slut.

hon är fet, jobbig och en stalker. hon heter typ " vill inte sluta skolan" på msn bara för att hon inte har något liv utanför skolan och hon går runt och tjatar om det. hon blev helt överlycklig när hon skulle in till enköping och kolla på en special beställd bh, det var fan det enda hon prata om hela dagen!! fyfan vad hon är jobbig. och dessutom så klagar hon på att hon är så himla ful( vilket är sant) och kan inte ta emot some credit.
 
det var det om henne. jag vet inte varför men det blev lite långt : /  ..

fan! nu när jag tänker efter så fattar jag att mitt första inlägg på denna blogg handlar om stalkern...ajja det får väl bli så : ) det gör inte så mycket.
  
nästa inlägg är bara mitt.

imorgon är det skolavslutning och jag ska ha på mig en grön skjorta, linne och vita byxor...bilder kommer sen.

ses senare hejdå!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0